Header Ads

ΥΔΑΤΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Έκθεση της Φωτογραφικής Ομάδας ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕΣ

Η φωτογραφική ομάδα Ιωαννίνων ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕΣ, διενεργεί την δεύτερη ετήσια ομαδική της έκθεση φωτογραφίας.
 Θέμα της έκθεσης είναι το νερό και όπως δηλώνει και ο τίτλος της «Υδάτινες Διαδρομές», αφορά όλες τις εκφάνσεις του νερού όπως το συναντάμε στο φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον, στις καθημερινές ανάγκες της ζωής. Το νερό, το πολύτιμο αυτό αγαθό που μας κρατά στη ζωή, μας ευχαριστεί και μας γεμίζει συναισθήματα. 
Οι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕΣ, με δύο έως τώρα χρόνια παρουσίας στα φωτογραφικά δρώμενα στα Γιάννινα, συνεχίζουν να αναδεικνύουν τις ομορφιές της πόλης μας στηριζόμενοι κυρίως στην καλή σχέση και στην από κοινού ισότιμη δράση των μελών μεταξύ τους. 
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων και θα πραγματοποιηθεί στον Πολιτιστικό Πολυχώρο Δημήτρης Χατζής  από 11 έως 20 Δεκεμβρίου 2015. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στις 9 μ.μ.
Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά: Πολυδεύκης Ασωνίτης, Αλεξάνδρα Βελλή, Σόλομον Γουίντι, Μιχάλης Ευαγγέλου, Νίκη-Νινέτα Καμπανού, Χρήστος Κομκοτός, Γιώργος Κοτόπουλος, Φωτεινή Κουζούμη, Έμη Κωτσάκη, Βασίλης Λαγός, Έφη Λέκκα, Χάρης Μπινώλης, Αλεξάνδρα Μπόμπολη, Μαρία Παπαπέτρου, Δημήτρης Ράτσικας, Νίκη Ράτσικα, Μάγδα Σιούτη, Νίκος Τσιλίκης, Βασίλης Τσιούρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.