Header Ads

7η Συνάντηση Χορωδιών ΟΤΕ 13/2/2016

Τα Πολιτιστικά Κέντρα του ΟΤΕ όλης της Ελλάδας (52 τον αριθμό) . Κάθε χρόνο πραγματοποιούν το ετήσιο συνέδριο των και στα πλαίσια αυτού καθορίζουν και τις εκδηλώσεις των που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα . Μέσα 
σ’ αυτές τις εκδηλώσεις περιλαμβάνετε και η Συνάντηση Χορωδιών  που έχει θεσμοθετηθεί με πρωτοβουλία  του Πολιτιστικού μας Κέντρου πριν από επτά (7α)  χρόνια με την πραγματοποίηση της  πρώτης (1ης) στην πόλη μας.
Εκεί διεκδικήσαμε να πραγματοποιήσουμε την 7η Συνάντηση  Χορωδιών ΟΤΕ στην πόλη μας την οποία και μας έδωσαν τα υπόλοιπα Πολιτιστικά Κέντρα μετά από ψηφοφορία.
Συνεχίζοντας τις προσπάθειές μας πάνω σ’  αυτό που όλα αυτά τα χρόνια έχουμε βάλει σκοπό σαν Πολιτιστικό Κέντρο επιθυμούμε με την πρωτοβουλία μας αυτή να δώσουμε μια πολιτιστική  διέξοδο στους συμπολίτες αυτής της πόλης, σε συνεργασία με την Πολιτιστική Ένωση Εργαζομένων (ΠΕΕ-ΟΤΕ) και πραγματοποιούμε  την συνάντηση αυτή την 13η Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 19,30 (γιατί σε κάποιες ανακοινώσεις σε site αναφέρεται 19,00). Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών με είσοδο ελεύθερη  για το κοινό, με συμμετοχή σ’ αυτή έξη (6) χορωδιών από όλη την Ελλάδα.
1. Μικτή Χορωδία ΟΤΕ Αθήνας
2. Χορωδία Πολιτιστικής Λέσχης ΟΤΕ Θεσ/νικης
3. Χορωδία Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Κέρκυρας
4. Χορωδία Αρμονία Καλαμάτας
5. Παιδική Χορωδία 27ου  Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων
και θα κλείσουμε το μουσικό αυτό ταξίδι με την
6. Χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Ν. Ιωαννίνων.
  Θέλουμε και δημόσια να ευχαριστήσουμε την εταιρία μας τον ΟΤΕ την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Ιωαννιτών γιατί είναι αυτοί που στηρίζουν  τις προσπάθειές μας για διέξοδο όλων μας από αυτά που μας πνίγουν σαν θηλιά γύρο από τον λαιμό μας και μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε σε πείσμα των δύσκολων οικονομικά καιρών που περνούμε όλοι μας και ιδιαίτερα ο πολιτισμός. Αλλά θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τις μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις του τόπου μας  που αυτή την φορά βρέθηκαν δίπλα μας με τον δικό τους τρόπο η κάθε μία και είναι :
SUPER MARKET  ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ , Γ. ΚΑΨΙΩΧΑΣ Α.Ε.Β.Ε. , ΑΝΘΟΣΥΝΘΕΣΗ , Ν. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ  , ΒΙΚΟΣ Ζαγοροχώρια , ΠΡΑΤΗΡΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΛΑΜΠΡΟΣ & ΜΑΙΡΗ  ΜΟΣΧΟΥΛΗ , ΠΑΠΠΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ , ΠΡΑΤΗΡΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΡΑΣΣΗΣ  και τέλος τους χορηγούς επικοινωνίας ΗΠΕΙΡΟΣ TV1 , ΡΑΔΙΟ ΗΠΕΙΡΟΣ το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ αλλά και όλα τα ΜΜΕ της περιοχής μας που κάθε φορά στηρίζουν τις πρωτοβουλίες μας.     
Ο 
Πρόεδρος 
του Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ 
Ν. Ιωαννίνων  
Κατσάρης Σπυρίδων  
πηγη epirus-tv-news

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.