Header Ads

Η εκστρατεία «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στην Ηγουμενίτσα

Τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016 στις 18:00 η Έλενα Ράπτη ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Γιόγιακα, συμμετείχε ως ομιλήτρια στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης» στην αίθουσα τελετών του 1ο Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας που διοργάνωσε η Περιφέρεια Ηπείρου, η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας και το 1ου Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας .

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ως ομιλητές :
• η κα Ελεάνα Αθανασίου, Ψυχολόγος και Επιστημονική Υπεύθυνη του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Ηγουμενίτσας
• ο κ. Φώτιος Ντίνης, Αστυνομικός Διευθυντής και Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας

Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι:
κ. Βασίλης Γιόγιακας, Βουλευτής Θεσπρωτίας
κ. Θωμάς Πιτούλης, Αντιπεριφερειαρχής Θεσπρωτίας 
κ. Ιωάννης Λώλος, Δήμαρχος Ηγουμενίτσας και Πρόεδρος ΠΕΔ Ηπείρου
κ. Γιώργος Κύλλας, Διευθυντής 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας
Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν: το DVD της ιστορίας κινουμένων σχεδίων «To Μυστικό της Νίκης», το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας».

Θερμές ευχαριστίες στον Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Γιόγιακα για την πρόσκληση και τη θερμή φιλοξενία, στον Διευθυντή του σχολείου κ. Γιώργο Κύλλα για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης, καθώς επίσης στην κα Χριστίνα Τζέλλου, Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας και στον κ. Γιώργο Ντάνη, Επιστημονικό Συνεργάτη του Δήμου Ηγουμενίτσας, που συνέβαλλαν στον επιτυχή συντονισμό της διοργάνωσης.
Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.