Header Ads

Δείπνο της ΕΚΕ στο πλαίσιο των Πανελλήνιων Σεμιναρίων Ομάδων Εργασίας

Πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ το επίσημο δείπνο της  Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας στο πλαίσιο των Πανελλήνιων Σεμιναρίων Ομάδων Εργασίας στα Ιωάννινα. 
Παρευρέθηκαν -ανάμεσα σε άλλους- ο Δήμαρχος Ιωαννιτών κ. Μπέγκας καθώς και οι Δήμαρχοι των Δήμων του Νομού Ιωαννίνων κ.κ. Καψάλης, Παπασπύρου, Σεντελές, Σπύρου, Πλιάκος και Ντακαλέτσης δίνοντας το μήνυμα της στήριξης και της αναγνώρισης στις κοινωνικές δράσεις και τις πρωτοβουλίες της ΕΚΕ και του προέδρου της κ. Στέφανου Φούσα όλο το προηγούμενο διάστημα.
Το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας κ. Πατούλης ο οποίος κατά το χαιρετισμό του ανάδειξε το έργο και την προσφορά της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας τόσο στα Ιωάννινα και σε όλη τη χώρα.
Στο γεύμα παρευρέθηκαν επίσης ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Καψάλης,  Πανεπιστημιακοί και ο πρώην Υπουργός κ. Αντώνης Φούσας.
Είχαν κληθεί και παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου των Ιωαννίνων,  τους οποίους ευχαρίστησε ο Πρόεδρος  της ΕΚΕ και προσωπικά για την αμέριστη βοήθεια τους στην προβολή του συνεδρίου και στην ανάδειξη της κοινωνικής προσφοράς της ΕΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.