Header Ads

Εκδηλώσεις του Τομέα Υγείας του Παιδιού και της Παιδιατρικής Κλινικής

εκδήλωση Πρόγραμμα Αριάδνη

Ο Τομέας Υγείας του Παιδιού του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συνδιοργανώνει με την Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) της Β' Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων "Π. & Α. Κυριακού" την 5η Ημερίδα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης για την ορθή χρήση τεχνολογιών από τα παιδιά & τους εφήβους. "Το ταξίδι του Αριάδνη συνεχίζεται..." το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, ώρα 09:00 π.μ. στην Αίθουσα Λόγου & Τέχνης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας και εκπαιδευτικούς.
Θα βρείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης στην ιστοσελίδα: http://users.uoi.gr/paediatr/



 26η επιστημονική εκδήλωση 

Ο Τομέας Υγείας του Παιδιού του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σας καλέσει στην 26η Επιστημονική Εκδήλωση που διοργανώνει στα πλαίσια της Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης, με θέμα «Κοινά Παιδιατρικά Νοσήματα: Η πρόκληση της διάγνωσης και αντιμετώπισης». Ιωάννινα 15-16 Οκτωβρίου 2016. Έναρξη: ώρα 18:00 το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016. Αίθουσα Λόγου & Τέχνης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Η εκδήλωση που έχει γίνει πια θεσμός, απευθύνεται κυρίως στο μάχιμο παιδίατρο αλλά και σε ιατρούς άλλων ειδικοτήτων καθώς και στους φοιτητές της Ιατρικής Σχολής και το νοσηλευτικό προσωπικό. Σκοπός της είναι να επιμορφώσει τον ιατρικό κόσμο πάνω σε τρέχοντα παιδιατρικά θέματα. 
Σε αυτό το διήμερο θα επικεντρωθούμε στους τομείς της γαστρεντερολογίας, δερματολογίας, λοιμώξεων, εμβολίων, αιματολογίας, αλλεργιολογίας, καρδιολογίας, νεογνολογίας, νεφρολογίας, πνευμονολογίας και ξένων σωμάτων στο αναπνευστικό.
Θα βρείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης στην ιστοσελίδα: http://users.uoi.gr/paediatr/

 εκδήλωση παιδικής κακοποίησης με το Σωματείο ΕΛΙΖΑ

Η Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συνδιοργανώνει με τη Β’ Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών και το Σωματείο ΕΛΙΖΑ (Εταιρεία για την κακοποίηση του Παιδιού) την 1η Ημερίδα Ενημέρωσης Ιατρών για τη Διαχείριση Περιστατικών Σωματικά Κακοποιημένων Παιδιών, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, ώρα 09:30-15:30 στο Αμφιθέατρο Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας. 
Θα βρείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης στην ιστοσελίδα: http://users.uoi.gr/paediatr/ καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το Σωματείο ΕΛΙΖΑ στην ιστοσελίδα: http://www.eliza.org.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.