Header Ads

Παγκόσμια συνάντηση των Hells Angels στην Ηγουμενίτσα ! (Φωτορεπορτάζ - Βίντεο)

H εικόνα στους κεντρικούς δρόμους της Ηγουμενίτσας  άρχισε να αλλάζει απο την περασμένη Παρασκευή   καθώς πλημμύρισε η πόλη  απο τις μοτοσικλέτες των 1800 περίπου Hells Angels  που  άρχισαν να καταφθάνουν στην Ελλάδα απο την Πέμπτη , στο πλαίσιο της παγκόσμιας συνάντησής τους στο κάμπινγκ ΔΡΕΠΑΝΟ.
Πρόκεται για την πιο γνωστή λέσχη μοτοσικλέτας στον κόσμο που  ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1940 στην Καλιφόρνια και από τότε έχει εξαπλωθεί στην Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, την Αυστραλία και τη Ρωσία. 
Η συνάντηση αυτή αποτέλεσε μια καλή ανάσα για τους  ξενοδόχους καθώς η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Ηγουμενίτσας  άγγιξε το 100% ενώ αυξημένες ήταν  οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία της Πάργας  και των Συβότων.
Επι ποδός τις ημέρες της παραμονής τους είχε τεθεί η αστυνομία  και το λιμενικό αλλά όλα κύλησαν ομαλά ,καθώς παρά την κακή τους φήμη ,δεν δημιούργησαν κανένα  απολύτως πρόβλημα. 
Οι Hells Angels αναχώρησαν προχθές το βράδυ  φορτωμένοι με τις καλύτερες αναμνήσεις απο την μαγευτική Θεσπρωτία και την ασύγκριτη ελληνική φιλοξενία !


ΠΗΓΗ epirus-tv-news

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.