Header Ads

Έκθεση Φωτογραφίας Της Σοφία Καλαντζή

Έκθεση Φωτογραφίας
Της Σοφία Καλαντζή                                           
«Touch… αγγίζοντας το βάθος»
10 Δεκεμβρίου – 30 Δεκεμβρίου 2016                                                           Εκθεσιακός χώρος Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δημήτρης Χατζής»

Hπρωτότυπη έκθεση φωτογραφίας της Σοφίας Καλαντζή «Touch… αγγίζοντας το βάθος»,  πολύ αγαπήθηκε, το Δεκέμβριο θα βρίσκεται στα Ιωάννινα!
Η πρωτότυπη φωτογραφική έκθεση, που διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, αφηγείται μία ιστορία, που μπορείς να την αγγίξεις τόσο, όσο εσύ θες.
Στόχος της είναι να αγγίξει τον θεατή στα λεπτά εκείνα συναισθήματα που για τους δικούς του λόγους έχει κρύψει στο βάθος του.

Κάθε μία φωτογραφία συνοδεύεται από ένα μήνυμα, που σε παρακινεί να βουτήξεις στην προσωπική σου «θάλασσα». Ταξιδεύουμε μαζί της όπου οι εικόνες  τα μηνύματα και η μουσική σε κάνουν πρωταγωνιστή σε μία ταινία, που το ζητούμενο είναι ένα, να σε συναντήσεις.
 Μία έκθεση που πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητη στις μέρες μας, γιατί ήρθε ο καιρός οι άνθρωποι να μετακινηθούμε από την επιφάνεια στο βάθος και να ανακαλύψουμε την ουσία που κάνει την ζωή πραγματικά ενδιαφέρουσα.
Είσοδος ελεύθερη
Η έκθεση είναι εμπνευσμένη από τη μέθοδο της Dr Μαρίας Λεβέντη-Σφαιρική Αντιληπτικότητα(www.sferiki.gr), μια μέθοδος που σε βοηθάει να σε συναντήσεις επί της ουσίας!

Ώρες λειτουργίας :
11:00 – 13:00 και 18:00 – 21:00 (24,  25 & 26 Δεκεμβρίου, κλειστά)
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 στις18:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.