Header Ads

Μαγικά Χριστούγεννα στα Γιάννενα Τα χρώματα της γιορτής έχουν το δικό μας φως

Μαγικά Χριστούγεννα στα Γιάννενα
Τα χρώματα της γιορτής έχουν το δικό μας φως


Μαγικά και φωτεινά θα είναι και φέτος τα Χριστούγεννα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, που αποτελεί έναν από τους αγαπημένους γιορτινούς προορισμούς και αυτές τις γιορτές.
Τα λαμπιόνια ανάβουν στους δρόμους των Ιωαννίνων για να ζεστάνουν τους κατοίκους και να γοητεύσουν τους επισκέπτες, ενώ ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους, θα δίνει τον τόνο της γιορτής από τις αρχές Δεκεμβρίου μέχρι τα Θεοφάνεια.
Κάθε γειτονιά και μια γιορτή. Κάθε ημέρα και μια συναρπαστική εμπειρία. Κάθε νύχτα γεμάτη φως και χρώματα. Με σύνθημα “τα χρώματα της γιορτής έχουν το δικό μας φως”, όλοι θα γίνουμε μέρος μιας μεγάλης γιορτής.


Ευχάριστες μελωδικές περιπλανήσεις, φρέσκες θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, «ζωντανά» παραμύθια και παιχνίδια συλλογικής δημιουργικότητας, παραδοσιακά κάλαντα, λαϊκά έθιμα, πολύχρωμη παρέλαση, πτήσεις με φωτιζόμενο αερόστατο, θεαματικά shows, εκπληκτικά πυροτεχνήματακαι άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες που αρμόζουν στην εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών, περιλαμβάνει το κεφάτο πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Ιωαννιτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.