Header Ads

Εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με κρύπτη ναρκωτικών στον πίσω προφυλακτήρα του οχήματος


Κατασχέθηκαν (16.400) γραμμάρια κάνναβης και ταυτοποιήθηκε ως οδηγός του οχήματος ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος αναζητείται
Εντοπίστηκε, χθες (01-04-2016) το πρωί στην περιοχή των Δολιανών Ιωαννίνων, από  αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου μετέφερε σε κρύπτη (16,4) κιλά κάνναβης.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε ως οδηγός του οχήματος ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος αναζητείται.
Ειδικότερα, χθες το πρωί στην περιοχή των Δολιανών Ιωαννίνων, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και  διέφυγε πεζός, εκμεταλλευόμενος το δασώδες της περιοχής.
Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, σε κρύπτη στον πίσω προφυλακτήρα του οχήματος, υπήρχαν  (28)  δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (16.400) γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν. 
Επίσης, κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο του δράστη.
Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σχηματίζεται δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία με την ολοκλήρωση του προανακριτικού έργου θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.