Header Ads

Έμπρακτη αλληλεγγύη στους πρόσφυγες από πολίτες της Πρέβεζας- Ρούχα και τρόφιμα συγκέντρωσαν συνοριοφύλακες και δάσκαλοι

Συγκινητική είναι σύμφωνα με τους συνοριοφύλακες της Πρέβεζας η ανταπόκριση όχι μόνο των αστυνομικών αλλά και πολιτών στην έκκληση για συγκέντρωση βοήθειας ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα αποσταλούν στα νησιά και θα δοθούν για να καλυφθούν ανάγκες των παιδιών προσφύγων και μεταναστών. Μέχρι στιγμής έχουν «φύγει» από την Πρέβεζα με την συνδρομή της ΑCS τρία φορτία με ρούχα, παπούτσια και είδη πρώτης ανάγκης, ενώ αναμένεται μια ακόμη αποστολή. Οπως μετέδωσε η Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας,το μεσημέρι της Παρασκευής εξάλλου κουτιά με παιδικές τροφές, βρεφικές πάνες, σαμπουάν και άλλα είδη παρέδωσε εκ μέρους των μελών της Δημοτικής Κοινότητας Πρέβεζας η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Χριστίνα Σάφη την οποία και ευχαρίστησε ο πρόεδρος του Δ.Σ των συνοριοφυλάκων Παύλος Ντούλιας.
Εν τω μεταξύ εκδήλωση στη Θεοφάνειο αίθουσα με σκοπό τη συλλογή ειδών ρουχισμού και υπόδησης , μη ευπαθών ειδών διατροφής και ειδών ατομικής υγιεινής προκειμένου να σταλούν στους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ελλάδα διοργάνωσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πρέβεζας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος ο οποίος συνεχάρη το Σύλλογο για την πρωτοβουλία του, επισημαίνοντας πως αυτές οι πρωτοβουλίες αγάπης και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο θα πρέπει να πολλαπλασιαστούν και να ευαισθητοποιηθούν ακόμη περισσότεροι πολίτες και φορείς. Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε ευχαριστεί την Ιερά Μητρόπολη καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν έμπρακτα στη συλλογή ειδών.
πηγη epirus-tv-news

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.