Header Ads

ΙΩΑΝΝΙΝΑ:Μια βλάβη σε ραδιοφωνικό σταθμό έσωσε σκύλο απο βέβαιο πνιγμό!(φωτο).

Τύχη ...βουνό  είχε ο σκύλος της φωτογραφίας που έπεσε σε δεξαμενή  γεμάτη με νερό στο κέντρο εκπομπής Λιγκιάδων στα Ιωάννινα. 
Η συγκεκριμένη δεξαμενή , με αρκετά μέτρα βάθος χρησιμοποιείται απο τους κτηνοτρόφους του χωριού Λιγκιάδες για να πίνουν νερό τα ζώα τους. 
Ο άτυχος σκύλος έπεσε μέσα και αναγκάστηκε να κολυμπά άγνωστο για πόσες  ώρες,αφού δεν είχε άλλο τρόπο να σταθεί στην επιφάνεια και δεν μπορούσε να βγεί έξω.
Τεχνικός που βρέθηκε  πριν απο λίγη ώρα  στο σημείο για την αποκατάσταση βλάβης σε ραδιοφωνικό σταθμό των Ιωαννίνων ,μόλις ανέβηκε στον πυλώνα άκουσε ένα έντονο κλάμα.
Με μια πρώτη ματιά δεν είδε κάτι ,όταν όμως κοίταξε στη δεξαμενή είδε  τον σκύλο να τον κοιτά κατάματα και τότε κατάλαβε τι είχε συμβεί... 
Πρώτη του σκέψη ήταν να καλέσει την Π.Υ ,τελικά χρησιμοποιώντας μια σκάλα που είχε μαζί του κατάφερε να βγάλει τον απρόσεχτο σκύλο έξω ,ο οποίος με το που ...ελευθερώθηκε  δεν σταματούσε να κουνά την ουρά και να ευχαριστεί.. με τον δικό του τρόπο τον καλύτερο φίλο του , η παρουσία του οποίου  στο σημείο στάθηκε σωτήρια για εκείνον !
ΠΗΓΗ epirus-tv-news

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.