Header Ads

Ιωάννινα:Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία του 47χρονου Εκαβίτη. (Βίντεο)

Πενθεί σήμερα το ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας για τον απροσδόκητο χαμό του διασώστη του ,Γιάννη Καραγιώργου. 
Ο 47χρονος Εκαβίτης εχθές το μεσημέρι κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης στο σπίτι του στην οδό Δεξαμενής ,απο μία λάθος κίνηση βρέθηκε στο κενό ,πέφτοντας απο το φωταγωγό 3ου ορόφου της πολυκατοικίας όπου διέμενε.
Ο άτυχος 47χρονος διακομίσθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ,όπου δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ,υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του. 
Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του τα δύο του παιδιά ,τους οικείους ,τους φίλους και τους συναδέλφους του στο ΕΚΑΒ. 

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Γιάννη Καραγιώργου έστειλαν  μεταξύ άλλων η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού ΕΚΑΒ και ο πρόεδρος της  παράταξης     «Δύναμη Ενότητας  Ευθύνης  για το Πωγώνι» της οποίας δημοτικός σύμβουλος είχε διατελέσει ο εκλιπών.Στο μήνυμα ο  επικεφαλής της παράταξης κ.Γιάννης Ντόντης αναφέρει χαρακτηριστικά :H  Παράταξή μας σήμερα, μαζί  με όλους όσους τον γνώρισαν,  θρηνεί  και αποχαιρετά  έναν  σπουδαίο  άνθρωπο, έμπιστο φίλο, στενό συνεργάτη και ακούραστο αγωνιστή, τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Καραγιώργο. 
Ο ξαφνικός και άδικος χαμός του μας συγκλόνισε, μας γέμισε πόνο και θλίψη
Καλό σου ταξίδι φίλε Γιάννη…   "

Σήμερα στις 15.00 το μεσημέρι η σορός του 47χρονου παρελήφθη συνοδεία 2 μηχανών του ΕΚΑΒ και ενός ασθενοφόρου απο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ,οδηγήθηκε στο σπίτι του ,στην οδό Δεξαμενής και στη συνέχεια στις 15.20  πομπή απο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Ηπείρου  διέσχισαν κεντρικούς  δρόμους  της πόλης , για να καταλήξουν  στον Ιερό Ναό Περιβλέπτου για το τελευταίο αντίο στις 16.00.
Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του ,τα παιδιά του ,οι γονείς του  και οι συναδελφοί του ..που αδυνατούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη ...
Τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένειά του  εξέφρασε ο πρόεδρος εργαζομένων  ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας ,κ.Πέτρος Βασιλείου, δηλώνοντας συντετριμμένος απο τον άδικο και απροσδόκητο χαμό του συναδέλφου του, καθώς  και ο Διευθυντής κ.Παπαδιώτης, υπογραμμίζοντας   το εξαίρετο του χαρακτήρα του  εκλιπόντος και  τον άψογο επαγγελματισμό του. 


Τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένειά του..


ΠΗΓΗ epirus-tv-news

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.