Header Ads

ΙΩΑΝΝΙΝΑ:Αίσιο τέλος για 58χρονο συνταξιούχο πυροσβέστη που απειλούσε να πέσει στο κενό. (φωτο)

Συναγερμός σήμανε σήμερα στις 16.00 το απόγευμα στην περιοχή Λεμονιά στα Ιωάννινα ,όταν ένας 58χρονος άνδρας ανέβηκε στη στέγη διώροφης κατοικίας όπου διέμενε απειλώντας πως θα πέσει στο κενό. 
Ο άνδρας ανέβηκε  στην σκεπή χρησιμοποιώντας μια μεταλλική σκάλα ,την οποία είχε τραβήξει προς το μέρος του για να μην μπορεί κανείς να τον πλησιάσει. 
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις ,άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ , αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Πολλοί ήταν και οι περίοικοι που  προσπαθούσαν έστω και απο μακριά να πουν μια κουβέντα στον γείτονά τους προκειμένου να τον πείσουν να κατέβει ,ενώ όλοι έκαναν λόγο για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και έναν ήσυχο οικογενειάρχη που δεν είχε απασχολήσει ποτέ με τη συμπεριφορά του τη  γειτονιά,ενώ ο συνταξιούχους σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων που τον γνώριζαν δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.
Μετά απο λίγη ώρα έφτασαν και τα 2 παιδιά του αλλά ούτε και αυτά κατάφεραν να κάνουν τον 58χρονο να κατέβει απο την στέγη. 
Η κατάσταση έγινε πιο δύσκολη και επικίνδυνη για τον  ηλικιωμένο άνδρα όταν άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς.
Ούτε όμως η βροχή  στάθηκε ικανή  να τον απομακρύνει απο τη στέγη .
Τελικώς λίγο μετά τις 20.00 στο σημείο έφτασε δικηγόρος όπως είχε ζητήσει απο την αρχή ο 58χρονος  και πριν απο λίγο ο ηλικιωμένος  πείστηκε και κατέβηκε απο τη στέγη βάζοντας έτσι τέλος στην αγωνία τόσων ωρών για την οικογένειά του και τους οικείους του.

ΠΗΓΗ epirus-tv-news

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.