Header Ads

www.ampari.gr ηλεκτρονικό κατάστημα αποκλειστικά ηπειρώτικα προϊόντα!

Ξέρατε ότι στο χωριό Άνω Καλεντίνη της Ηπείρου παράγονται μερικές από τις καλύτερες ποικιλίες βιολογικού μελιού της Ελλάδας που φτάνουν μέχρι Χονγκ Κονγκ και Νέα Υόρκη;
Ότι στην Κόνιτσα θα βρείτε πέστο αβοκάντο; 
Ότι στο Μπουραζάνι παράγονται βιολογικά ζυμαρικά με κρόκο σαφράν; 
Έχετε δοκιμάσει ριζότο με πέστο τσουκνίδας; 
Αυτά και άλλα πολλά προϊόντα, αποκλειστικά ηπειρώτικα, θα βρείτε στο ολοκαίνουργιο ηλεκτρονικό κατάστημα www.ampari.gr 
Μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, κρασιά, ελιξίρια, τσίπουρα, ζυμαρικά, όλα αυτά που γευόμαστε και απολαμβάνουμε στο χωριό και μας λείπουν όταν φεύγουμε. 
Με το ampari.gr  θα έχετε κάθε μέρα …το χωριό στο σπίτι σας! 

Πληροφορίες: 210 77 16 973 , info@ampari.gr 
Παράδοση σε όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή, με χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας,  ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 60 ευρώ.  

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
www.ampari.gr - Όλη η Ήπειρος σε ένα Αμπάρι!
Η μεγάλη αγάπη για τον τόπο μας, την Ήπειρο, γέννησε την ιδέα να δημιουργήσουμε ένα… Αμπάρι. Όπως παλιά, εκεί που φυλούσαν οι γιαγιάδες μας τα πολύτιμα και λιγοστά καλούδια, για να περάσουν όλο το χρόνο, μέχρι την επόμενη σοδειά.
Το σύγχρονο Αμπάρι μας, το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα αποκλειστικά με ηπειρώτικα προϊόντα, συγκεντρώνει συνεχώς προϊόντα από όλη την Ήπειρο, φτιαγμένα από μικρούς παραγωγούς, με αγνά υλικά, με σκοπό να τα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Ξεκινάμε σιγά- σιγά, σε δύσκολους καιρούς, με προϊόντα μη ευπαθή, πολύ σύντομα όμως ελπίζουμε πως θα είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε και τα διάσημα τυροκομικά και κτηνοτροφικά προϊόντα για τα οποία φημίζεται η πατρίδα μας.
Ωστόσο, όπως θα διαπιστώσετε ψάχνοντας στο Αμπάρι μας, ο τόπος μας έχει κρυμμένους θησαυρούς, τους οποίους αξίζει να γευτείτε:
Ποιος θα φανταζόταν για παράδειγμα ότι στο μακρινό για κάποιους Μπουραζάνι παράγονται βιολογικά ζυμαρικά με κρόκο σαφράν? 
Ότι στην Κόνιτσα θα βρείτε πέστο αβοκάντο? 
Ότι στην Άρτα μπορείτε να βρείτε Λιμοντσέλο?
Ή ακόμη, ότι στην Άνω Καλεντίνη παράγονται μερικές από τις καλύτερες ποικιλίες βιολογικού μελιού που εξάγονται στο Χονγκ Κονγκ και τη Νέα Υόρκη?
Πιστεύουμε ότι η Ήπειρος έχει αδικηθεί (ή έχει αδικήσει η ίδια τον εαυτό της), μην προβάλλοντας περισσότερο τα μοναδικά της προϊόντα, κι αυτό ακριβώς προσπαθεί να κάνει το Αμπάρι: Να κάνει γνωστά σε όλους τα ηπειρώτικα προϊόντα, αυτά που όταν επισκέπτεται κανείς τα χωριά μας μπορεί να τα απολαύσει, αλλά στις πόλεις ή ακόμα και στο εξωτερικό, είναι πολύ δύσκολο να βρει. Να φέρει κοντά σας το χωριό, που όλοι λίγο-πολύ εγκαταλείψαμε αλλά ποτέ δεν ξεχάσαμε.
Με λίγα λόγια, το Αμπάρι εξάγει το χωριό, στην πόλη!

πηγη epirus-tv-news

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.