Header Ads

Πανελλήνια Συνάντηση Μελών Delta HF integrale Hellenic CLUB στα Ιωάννινα.

Οπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος στο πλάισιο των εκδηλώσεων του Συλλόγου μας έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 13 Μαιου 2016 η Πανελλήνια Συνάντηση Μελών 2016, η οποία και θα λάβει χώρα στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων. Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Παρασκευή 13/5.
Αναχώρηση για όσους φεύγουν από Αθήνα στις 09:30 σπό τα διόδια των Αφιδνών. Θα πραγματοποιηθούν δύο στάσεις μία πριν τη Λαμία και άλλη μία στην πόλη των Τρικάλων.
Απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο Εpirus Palace.
Βράδυ ελεύθερο πρόγραμμα στην πόλη. 

Σάββατο 14/05/2016.
Το πρωί επίσκεψη στο μουσείο του Βρέλλη που είναι δίπλα από το ξενοδοχείο. Διάρκεια ξενάγησης 20 λεπτά με μια ώρα το πολύ-πολύ. Αμέσως μετά ξεκινάμε την εκδρομή μας στα Ζαγοροχώρια. Φαγητό εκεί το μεσημέρι, ίσως και καφέ, κι επιστροφή το απόγευμα στα Ιωάννινα με ελεύθερο πρόγραμμα μέχρι το βράδυ. Το βράδυ δείπνο (BBQ) στο ξενοδοχείο .

Κυριακή 15/05/2016.
Πρωί-πρωί στήνουμε τα αμάξια στην πλατεία Μαβίλη, φωτογραφίες, βόλτα στο νησάκι (τα καραβάκια είναι δίπλα ακριβώς), προαιρετικά επισκεπτόμαστε και το σπίτι του Αλή Πασά στο νησάκι. Επιστρέφουμε στο μώλο και καθόμαστε πάλι για φαγητό νωρίς το μεσημέρι σε ταβέρνα δίπλα ακριβώς στη λίμνη. Απομεσήμερο ξεκινάμε για επιστροφή στη βάση μας. 
Θα χαρούμε να σε δούμε όλους από κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.