Header Ads

Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε Πρέβεζα και Θεσπρωτία

Συνελήφθη, χθες (30-06-2016) το πρωί στην Κυψέλη Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου Πρέβεζας, μία 48χρονη ημεδαπή διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσπρωτίας, ποινής φυλάκισης (34) μηνών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί επιταγών και εργοδοτικών εισφορών.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες (30-06-2016) το απόγευμα στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι μετά από έλεγχο που έγινε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, βρέθηκε στη κατοχή και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και ένα τσιγάρο κάνναβης.



Σύλληψη δύο αλλοδαπών για καταδικαστικές αποφάσεις και παράνομη είσοδο στη χώρα

Συνελήφθησαν, χθες (30-06-2016) το μεσημέρι στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 22 και 23 ετών, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας ενώ όπως διαπιστώθηκε σε βάρους τους εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen και καταδικαστικές αποφάσεις.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του 22χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Γ΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, ποινής φυλάκισης (13) μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών και ψευδή ανωμοτί κατάθεση, ενώ σε βάρος του 23χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης (13) μηνών  και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.