Header Ads

Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα του «Ζητείται ψεύτης» απ’ τη Θεατρική Ομάδα Μελιγγών

Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα του «Ζητείται ψεύτης»
απ’ τη Θεατρική Ομάδα Μελιγγών


Πλήθος θεατών απόλαυσαν το βράδυ του Σαββάτου την κωμωδία «Ζητείται ψεύτης» του Δημ. Ψαθά, απ’ τη Θεατρική Ομάδα Μελιγγών.
Η αμφιθεατρική πλατεία του χωριού γέμισε ασφυκτικά από χωριανούς και φίλους που παρακολούθησαν τις περιπέτειες του βουλευτή Φερέκη, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με όλες τις «χάρες» που είχε τάξει προεκλογικά στους ψηφοφόρους του και αναγκάστηκε να προσλάβει έναν… επαγγελματία ψεύτη. Την κατάσταση ανέλαβε ο Ψευτοθόδωρος, που με το «ταλέντο» του και τις ψεύτικες υποσχέσεις του έγινε το δεξί χέρι του Φερέκη. Το ένα ψέμα έφερνε το άλλο και σύντομα χρειάζονταν πολλά περισσότερα ψέματα για να τους ξεμπλέξουν από ξεκαρδιστικές καταστάσεις…
Το παρατεταμένο χειροκρότημα, τα γέλια και η ευχάριστη διάθεση όλων στο τέλος της παράστασης, αποδεικνύουν ότι η προσπάθεια της Θεατρικής Ομάδας Μελιγγών ήταν επιτυχημένη! Η αγάπη τους για το θέατρο και η δουλειά που κάνουν τα τελευταία τρία χρόνια (με ξεχωριστή παράσταση κάθε χρόνο) επιβραβεύτηκε απ’ τον κόσμο με τον καλύτερο τρόπο…
Στην παράσταση πρωταγωνίστησαν οι: Πάνος Ντάφλος (Θεόφιλος Φερέκης, βουλευτής), Βάσω Σύμπα (Τζένη Φερέκη, σύζυγος βουλευτή), Χρήστος Στέφος (Θόδωρος Πάρλας ή Ψευτοθόδωρος), Γρηγόρης Γιαννάκης (Βρασίδας, κλητήρας και μπράβος), Βάσω Θανάση (Πιπίτσα, γραμματέας), Αθηνά Μάντη (Κούλα, υπηρέτρια), Ναταλία Βώττη (Ζωζώ, οικογενειακή φίλη Φερέκη), Βασίλης Θανάσης (Άγης, οικογενειακός φίλος Φερέκη), Βασίλης Μπακόλας (Πατατιάς, λαϊκός τύπος), Ντίνα Βραζέλη (μια γυναίκα), Μαρία Κωλέττη (Πίτσα Κίτσα, χορεύτρια καμπαρέ), Χρήστος Κατσιούλης (Παναγής Δερβίσης, σύζυγος της Πίτσας Κίτσας).
Υποστηρικτικό ρόλο είχαν η Αγνή Τσίρκα (σκηνοθεσία) και ο Τριάντος Ντάφλος (μουσική).
- Η Θεατρική Ομάδα Μελιγγών, σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Δωδώνης, θα παρουσιάσει το «Ζητείται ψεύτης» την Παρασκευή 19 Αυγούστου (9.15 μ.μ.) στους Δραμεσιούς Δωδώνης και την Κυριακή 21 Αυγούστου (9.15 μ.μ.) στον Πολύγυρο Δωδώνης, στις πλατείες των χωριών. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
* Πληροφορίες: Αδελφότητα Μελιγγών, www.meliggoi.gr και 6951-303567.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.