Header Ads

Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθη, χθες (19-08-2016) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Πρέβεζας, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με λαθραίο καπνό, βάρους (460) γραμμαρίων.
Συνελήφθη, σήμερα (20-08-2016) μετά τα μεσάνυκτα στη Φιλιππιάδα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 51χρονος ημεδαπός, για ηχορύπανση.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατελήφθη ο 51χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να λειτουργεί μουσική έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
ΑΡΤΑ

 Συνελήφθη, σήμερα (20-08-2016) μετά τα μεσάνυκτα στην Άρτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, ένας 22χρονος ημεδαπός, για υγειονομικές παραβάσεις.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατελήφθη ο 22χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να λειτουργεί μουσική έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου καθώς και το ωράριο λειτουργίας μουσικών οργάνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.