Header Ads

Όμορφη η χθεσινή ημέρα για το Δημοτικό Σχολείο Πραμάντων.

Όμορφη η χθεσινή ημέρα για το Δημοτικό Σχολείο Πραμάντων.

Τα πρόσωπα των παιδιών μας φωτίστηκαν, τα χαμόγελα περίσσεψαν και η ικανοποίηση όλων γονιών,δασκάλων και του αντιδημάρχου έκδηλη, όταν είδαμε το αυτοκίνητο της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ να κατεβάζει τον εξοπλισμό για το γυμναστήριο που με τόσο κόπο δάσκαλοι, γονείς, παιδιά και ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων φροντίσαμε να δημιουργήσουμε, το οποίο όμως δυστυχώς λόγω των οικονομικών δυσκολιών παρέμεινε άδειο.

Στρώματα γυμναστικής, μπάλες ποδοσφαίρου, βόλεϊ, μπάσκετ, χάντμπολ, μπάλες για πιλάτες και ένα στερεοφωνικό συγκρότημα, ευγενική χορηγία της ΔΩΔΩΝΗ έφτασαν στο σχολείο.


Μια προσπάθεια που ξεκίνησε την περσινή χρονιά από τον γυμναστή Τζοβάρα Νίκο,  στέλνοντας επιστολή  στην εταιρία στην οποία εκφράζαμε την αγωνία μας αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο σχολείο των Τζουμέρκων.
Η Διοίκηση της ΔΩΔΩΝΗ «υιοθέτησε» το αίτημα του Συλλόγου Γονέων και ανέλαβε να αγοράσει και να παραδώσει τον απαραίτητο εξοπλισμό προκειμένου να μπορεί να αξιοποιηθεί το μικρό γυμναστήριο του σχολείου.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της εταιρίας κ. Γιάννης Κεΐσογλου μαζί με το Διευθυντή της Ζώνης Γάλακτος κ. Θόδωρο Φώτου και τον πρόεδρο των εργαζομένων της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε κ. Γιώργο Γεωργίτση μίλησε στα παιδιά τονίζοντας ότι η εταιρία δεν είναι απρόσωπη και προσπαθεί μέσα από το πρόγραμμά της να βοηθά όσο μπορεί.

Ενθουσιασμένα τα παιδιά και όλοι μας ευχαριστήσαμε την εταιρία που μας επισκέφθηκε και έδειξε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον παραδίδοντάς τους αναμνηστικά δώρα.

Μαζί οι υπεύθυνοι της εταιρίας είχαν φροντίσει να δώσουν για κάθε μαθητή μας και από ένα δώρο μια σακούλα με φρέσκο σοκολατούχο γάλα ΔΩΔΩΝΗ, καθώς και σχολικές κασετίνες με μολύβια και κιρομπογιές για μία νέα δυναμική σχολική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.