Header Ads

Στην πρώτη συνάντηση του Ελληνικού Δικτύου Πόλεων με Ποτάμια ο Δήμος Αρταίων

Στην πρώτη συνάντηση του Ελληνικού Δικτύου Πόλεων με Ποτάμια ο Δήμος Αρταίων
Στην πρώτη συνάντηση του Ελληνικού Δικτύου Πόλεων με Ποτάμια, το οποίο επανενεργοποιήθηκε, συμμετείχε ο Δήμος Αρταίων. Στόχος της συμμετοχής του Δήμου στο συγκεκριμένο δίκτυο είναι η ανάδειξη του Αράχθου και της ιδιαίτερης σχέσης που έχει με την Άρτα, καθώς και η διερεύνηση των προοπτικών ανάπτυξης και προβολής της περιβαλλοντικής και ιστορικής αξίας του ποταμού, ο οποίος διαρρέει την πόλη και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας. 
Εκ μέρους του Δήμου, στη συνάντηση που έγινε στα Τρίκαλα, παρέστησαν ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Πανέτας , καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ Κώστας Ζέρβας. 
Ο Δήμος Αρταίων συμμετέχει από τη θέση του Γραμματέα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου το οποίο αποτελείται παράλληλα από τους Δήμους Τρικκαίων (θέση Προέδρου), Λεβαδέων (θέση Αντιπροέδρου), Σοφάδων (θέση Ταμία) και Λαρισαίων, Γρεβενών και Διδυμοτείχου (ως μέλη).  
«Μέσα από το Δίκτυο μπορούν να γίνουν από κοινού δράσεις για την δικτύωση των μελών του, την ανταλλαγή εμπειριών, τη συμμετοχή σε χρηματοδοτικά προγράμματα και την γενικότερη ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των πόλεων με ποτάμια. Κινήσεις που σίγουρα μπορούν να ωφελήσουν τους Δήμους και κατ’ επέκταση του πολίτες» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης. 
Να σημειωθεί, τέλος, ότι η επόμενη συνάντηση του Δικτύου, μετά από πρόταση του κ. Τσιρογιάννη, θα πραγματοποιηθεί στην Άρτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.