Header Ads

Ioannina Airsports Festival

Ioannina  Airsports Festival

Το Αεραθλητικό Σωματείο Ιωαννίνων, με την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών, διορ-γανώνει στις 29 και 30 Οκτωβρίου 2016, αεραθλητική εκδήλωση με την ονομασία "Ioannina Airsports Festival". Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος αεραθλητές από όλη την Ελλάδα και θα περιλαμβάνει πτήσεις αλλά και επιδείξεις δεξιοτεχνίας με αλεξίπτωτα πλαγιάς, αετούς (αιω-ρόπτερα), μηχανοκίνητα αλεξίπτωτα, υπερελαφρά καθώς και άλματα ελεύθερης πτώσης από αλεξιπτωτιστές. Στην εκδήλωση περιλαμβάνεται επίσης και ανοιχτός φωτογραφικός διαγωνι-σμός για τους θεατές, με θέμα την πτήση και τα Γιάννινα.
Το Αεραθλητικό Σωματείο Ιωαννίνων στοχεύει, μεταξύ άλλων, στην ανάδειξη και κα-θιέρωση της Ηπείρου, και των Ιωαννίνων ειδικότερα, ως περιοχής για αεραθλήματα επιδόσε-ων καθώς αυτή διαθέτει από τις ευνοϊκότερες εδαφικές μορφολογίες. Έχει μάλιστα διοργα-νώσει και επιτυχώς διεξάγει επίσημους, πανελλήνιους αγώνες αλεξιπτώτου πλαγιάς στην ευ-ρύτερη περιοχή.
Με τη σχετική αεραθλητική εκδήλωση, το σωματείο μας προσπαθεί, επίσης, να αναδεί-ξει την ιδιαίτερη φυσική ομορφιά των Ιωαννίνων και, φυσικά, να διαδώσει το αθλητικό πνεύ-μα και να κινήσει το ενδιαφέρον της νεολαίας για τα εναέρια αθλήματα.

Ελπίζοντας στην στήριξή σας, σας καλούμε να πεταχτείτε ως τα Γιάννινα για να βιώσετε από κοντά το "Ioannina Airsports Festival" και να ενισχύσετε την προσπάθεια μας.

Με τιμή,
για το Δ.Σ. του Αεραθλητικού Σωματείου Ιωαννίνων
Κωστούλας Σταύρος
τηλ.: 6937471156,  e-mail: kostulas@yahoo.gr


IOANNINA  AIRSPORTS  FESTIVAL
Πρόγραμμα εκδήλωσης *

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου
11:30 π.μ. Έναρξη απογειώσεων και πτήσεις paramoter και υπερελαφρών, από τον παραλίμνιο χώρο που βρίσκεται 50 μέτρα από τη διασταύρωση Αμφιθέας.
12:00 π.μ. Άλματα αλεξιπτωτιστών ελεύθερης πτώσης.
13:00 μ.μ. Acro show πάνω από τη λίμνη, μπροστά από την πλατεία Μαβίλη.
14:00 μ.μ. Πτήσεις αλεξιπτώτων πλαγιάς και αετών (αιωρόπτερα), από την κορυφή του Μι-τσικελιού που βρίσκεται πάνω από τον οικισμό Λιγκιάδες.
17:30 μ.μ. Acro show πάνω από τη λίμνη μπροστά από την πλατεία Μαβίλη.

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου
09:00 π.μ. Έναρξη απογειώσεων και πτήσεις paramoter και υπερελαφρών, από τον παραλίμνιο χώρο που βρίσκεται 50 μέτρα από τη διασταύρωση Αμφιθέας.
10:30 π.μ. Άλματα αλεξιπτωτιστών ελεύθερης πτώσης.
12:00 π.μ. Acro show πάνω από τη λίμνη, μπροστά από την πλατεία Μαβίλη.
13:00 μ.μ. Πτήσεις αλεξιπτώτων πλαγιάς και αετών (αιωρόπτερα) από την κορυφή του Μι-τσικελιού που βρίσκεται πάνω από τον οικισμό Λιγκιάδες.
17:00 μ.μ. Acro show πάνω από τη λίμνη μπροστά από την πλατεία Μαβίλη.
18:00 μ.μ. Τελετή λήξης.

(*) Οι ώρες μπορεί να διαφοροποιηθούν λίγο, εφόσον ζητηθεί από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων η παύση των πτήσεων για μικρό χρονικό διάστημα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.