Header Ads

Το ΕΠΑΜ για την επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στα Γιάννενα

Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία από το δοσίλογο πολιτικό προσωπικό συνεχίζεται και στην πόλη των Ιωαννίνων όπου βρέθηκε η κ. Φώφη Γεννηματά για να μας πει πόσο λάθος χειρισμούς κάνει η τωρινή κυβέρνηση και να εκθειάσει τις προηγούμενες «ΠΑΣΟΚικές» κυβερνήσεις.
Στην προσπάθεια της να περιγράψει με μελανά χρώματα την σημερινή κατάσταση ξέχασε να αναφερθεί στις ευθύνες που κουβαλάει η παράταξή της μιας και κρατούσε το τιμόνι της χώρας για πάνω από 25 χρόνια από την μεταπολίτευση και μετά.

Ξέχασε να αναφέρει πως ο ΓΑΠ ο κύριος “λεφτά υπάρχουν” μας έριξε στην λαίλαπα των μνημονίων όπου υπέγραψαν εκτός από τον οικονομικό στραγγαλισμό μας και την απώλεια της Εθνικής μας κυριαρχίας. Ξέχασε να αναφέρει πως το τερατούργημα της ασυλίας για κάθε παράνομη πράξη όλου του πολιτικού κατεστημένου ήταν δημιούργημα ενός άλλου λαοπλάνου και προέδρου του ΠΑΣΟΚ του Ευ. Βενιζέλου. Επίσης ξέχασε να μιλήσει για τα Ίμια και το μεγάλο ευχαριστώ από τον τότε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό Κ. Σημίτη που αποτελεί την αρχή του γκριζαρίσματος του Αιγαίου και προάγγελο ακρωτηριασμού για την χώρα μας. Ξέχασε να αναφερθεί στα δάνεια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που ξεπερνούν τα 270εκ. με εγγυήσεις τα μελλοντικά ποσοστά τους τα οποία είναι στο αρχείο και ουδείς ενδιαφέρεται Ξέχασε επίσης να αναφέρει πως το κόμμα της έχει ψηφίσει όλα τα μνημόνια και όλες τις ευεργετικές διατάξεις για την οικονομική ελιτ που κατασπαράζει τις σάρκες του Ελληνικού λαού.

Η κ. Γεννηματά υπόσχεται ,όπως και όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, καλύτερη διαχείριση στην εξαθλίωση, στην ανέχεια και στον εξευτελισμό μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι η καρέκλα της εξουσίας και η χρηματοδότηση μας. Αυτό υπόσχεται ξεχνώντας όλα τα δεινά που έχει υποστεί η Πατρίδα μας από τα ψέματα και τις κενές υποσχέσεις που εδώ και 40 χρόνια δίνει χωρίς καμία ντροπή καμία αιδώ και καμία τιμωρία.

Φτάνει πια! Η τιμωρία που αρμόζει σε όλους αυτούς τους καταχραστές του δημοσίου χρήματος, τους σφετεριστές της εξουσίας και τους εντεταλμένους υπαλλήλους της τρόικας είναι ο φυσικός δικαστής.
Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο μια Πατριωτική κυβέρνηση και η μοναδική αληθινή Πατριωτική δύναμη είναι το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο το οποίο δεν υπόσχεται αλλά δεσμεύεται ενώπιον του Ελληνικού λαού πως μπορεί να καθαρίσει την ήρα από στάρι και να οδηγήσει την Πατρίδα ταχύτατα σε οικονομική άνθιση με Εθνικό νόμισμα, Εθνική κυριαρχία και Εθνική ανεξαρτησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.