Header Ads

Συλλήψεις τεσσάρων φυγόποινων στην Πρέβεζα και στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας

Συλλήψεις τεσσάρων φυγόποινων στην Πρέβεζα και στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας
Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, στην Πρέβεζα και στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Πρέβεζας και Θεσπρωτίας, τέσσερα άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.
Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:
Χθες το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας, ποινής φυλάκισης δώδεκα μηνών και χρηματικής ποινής (1.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί επιταγών.
Χθες το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, μία 34χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικής ποινής (500) ευρώ, για παράβαση της Νομοθεσίας περί επιταγών.
Χθες το μεσημέρι στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 55χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, συνολικής ποινής φυλάκισης δύο ετών, για πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.
Σήμερα το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πρέβεζας, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λευκάδας, ποινής φυλάκισης τεσσάρων μηνών, για παράβαση της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.