Header Ads

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων θρηνεί το χαμό του Σωτήρη Μανούση που σκοτώθηκε σήμερα τα ξημερώματα.

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων θρηνεί το χαμό του συναδέλφου 
Σωτήρη Μανούση που σκοτώθηκε σήμερα τα ξημερώματα.
Ο Σωτήρης ήταν μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου την τριετία  2010-2013 και από το Νοέμβριο 2014 μέχρι το Μάιο του 2016. Από τις ενδιάμεσες εκλογές του Εργατικού Κέντρου το Μάιο του 2016 και μέχρι σήμερα ο Σωτήρης  κατείχε τη θέση του Αντιπροέδρου του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων. Μέλος της Διοίκησης του συνδικάτου οικοδόμων από το 2010 και πρόεδρος του Συνδικάτου οικοδόμων από το 2015 μέχρι σήμερα.
Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου αποχαιρετά τον πρωτοπόρο αγωνιστή με τα λόγια από τη δική του ομιλία στην απεργιακή συγκέντρωση της Παρασκευής 8 Δεκέμβρη 2016:
«Συνάδελφοι, καμία απογοήτευση, κανένας εφησυχασμός. Δεν ταιριάζει στους εργάτες να περπατάνε με σκυμμένο το κεφάλι. Εμείς είμαστε η κινητήρια δύναμη της κοινωνίας, εμείς έχουμε και το δίκαιο και τη δύναμη να ανατρέψουμε την κατάσταση.
Διέξοδος, ελπίδα και προοπτική υπάρχει. Βρίσκεται στο δρόμο που οδηγεί στη σύγκρουση με το σημερινό καπιταλιστικό σύστημα που γεννά φτώχεια, εκμετάλλευση, πολέμους, τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις, στην ανατροπή της εξουσίας του κεφαλαίου, το δρόμο που οδηγεί στην κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, στην εργατική - λαϊκή εξουσία»
Η κηδεία θα γίνει αύριο Δευτέρα 12 Δεκέμβρη 2016, στις 2:00 μ.μ. στο Ροδοτόπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.