Header Ads

.Γνωριμία με τα Ιωάννινα ως συνεδριακό προορισμό

Γνωριμία με τα Ιωάννινα ως συνεδριακό προορισμό

Επιστήμονες και εκπρόσωποι Ελληνικών Ενώσεων και Εταιρειών φιλοξενήθηκαν στα Ιωάννινα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο από το Δήμο Ιωαννιτών, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων για να γνωρίσουν την πόλη ως συνεδριακό προορισμό.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού γνωριμίας (familiarization trip) οι συμμετέχοντες απόλαυσαν ένα ιδιαίτερα πλούσιο κοινωνικό και πολιτιστικό πρόγραμμα, ενώ είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εποικοδομητικές απόψεις με επαγγελματίες του κλάδου για τον συνεδριακό τουρισμό.

Το πρόγραμμα συμπεριελάμβανε παρουσίαση της πόλης των Ιωαννίνων, περιήγηση στην πόλη, επιθεώρηση συνεδριακών υποδομών, επίσκεψη χώρων κοινωνικών εκδηλώσεων καθώς και εκδρομή στη λίμνη των Ιωαννίνων.
Το πρόγραμμα συντόνιζε η ARTION Conferences & Events ως Επαγγελματίας Διοργανωτής Συνεδρίων που εξειδικεύεται στη διεκδίκηση Ευρωπαϊκών και Διεθνών Συνεδρίων με σκοπό την πραγματοποίησή τους στην Ελλάδα.
Οι συμμετέχοντες έμειναν εντυπωσιασμένοι από την πόλη και τους χώρους διεξαγωγής που αναδείκνυαν την ομορφιά του ηπειρωτικού τοπίου και σχολίασαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση το σύνολο της εμπειρίας που απέκτησαν μέσα από την άρτια διοργάνωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.