Header Ads

Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές - διαρρήξεις και μία απόπειρα κλοπής σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 31χρονος ημεδαπός
Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, τρεις κλοπές – διαρρήξεις και μία απόπειρα κλοπής σε οικίες, που έλαβαν χώρα  το τελευταίο δεκαπενθήμερο στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.
Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές σε βάρος 31χρονου ημεδαπού, ο οποίος εντοπίστηκε και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων.
Ειδικότερα, προέκυψε ότι ο 31χρονος εμπλέκεται στις παρακάτω υποθέσεις κλοπών:
Την 28-11-2016 στο Πέραμα Ιωαννίνων, αφού παραβίασε με αιχμηρό αντικείμενο πόρτα σπιτιού, εισήλθε στο εσωτερικό και αφαίρεσε διάφορα χρυσαφικά.
Την 02-12-2016, στη Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων, αφού παραβίασε με αιχμηρό αντικείμενο παράθυρο κουζίνας, εισήλθε στο εσωτερικό του σπιτιού και ερεύνησε τους χώρους, χωρίς να αφαιρέσει κάτι.
Την 08-12-2016 στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ιωαννίνων, αφού παραβίασε με διαρρηκτικό εργαλείο παράθυρο σπιτιού,  αφαίρεσε από το εσωτερικό διάφορα κοσμήματα και τρεις χρυσές λίρες.
Την 08-12-2016, στα Ιωάννινα,  αφού διέρρηξε σπίτι, αφαίρεσε από το εσωτερικό, ηλεκτρικές συσκευές, χρηματικό ποσό και κοσμήματα.
Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.