Header Ads

Συνάντηση του βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Τσίρκα, με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη.

Σε εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9-12-2016 η συνάντηση του βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Τσίρκα, με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη. Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η διαδικασία αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας.
Όπως επισημάνθηκε, οι μεταβολές στην οργανωτική δομή των Αστυνομικών Υπηρεσιών στοχεύουν στην καλύτερη λειτουργία και αποτελεσματικότητά τους με γνώμονα την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.
Υπήρξε εκτενής αναφορά στην ίδρυση Αστυνομικού Τμήματος με έδρα τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη και τονίστηκε ότι η εξέλιξη αυτή θα συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την αποτελεσματικότερη αστυνόμευση της περιοχής.
Από την πλευρά του, ο βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, έθεσε το ζήτημα της ενίσχυσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας με ανθρώπινο δυναμικό, θέμα το οποίο πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο επεξεργασίας στη βάση των πραγματικών αναγκών αλλά και των δυνατοτήτων.
Τέλος τέθηκαν και ειδικότερα θέματα που έχουν αποτελέσει και αντικείμενο συζήτησης του κ. Τσίρκα με τους εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας.
Αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση η Ελληνική Αστυνομία να είναι οργανωμένη και δομημένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να λειτουργεί προς όφελος των πολιτών και ταυτόχρονα να εξασφαλίζει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας για τους αστυνομικούς υπαλλήλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.