Header Ads

To Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συνεχίζει τη διοργάνωση της σειράς διαλέξεων «Οικονομία και Κοινωνία»

To Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής  του  Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συνεχίζει τη διοργάνωση της σειράς διαλέξεων 
«Οικονομία και Κοινωνία», με σκοπό την παρουσίαση και ανάλυση σύγχρονων οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων. Επιδίωξή μας είναι η συμμετοχή φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου μας, συναδέλφων οικονομολόγων, καθώς και των πολιτών της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων.

Θεωρούμε ότι η καθιέρωση αυτής της πρωτοβουλίας συμβάλει στην ουσιαστική σύνδεση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με την τοπική κοινωνία.

Οι διαλέξεις αυτές απευθύνονται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να εξοικειωθούν με ζητήματα της τρέχουσας ελληνικής πραγματικότητας.

Η 5η διάλεξη της σειράς «Οικονομία και Κοινωνία», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 16.30, στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με θέμα «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, οικονομία και διοίκηση. Τάσεις και Προκλήσεις».
Εισηγητής της διάλεξης θα είναι η κα. Γεωργία Προκοπιάδου, Διδάκτωρ Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθύντρια  Διεύθυνσης Διοίκησης Περιφέρειας Ιονίων Νήσων


Για περισσότερες πληροφορίες: Αποστόλης Τσιούρης, τηλ. 26510 05929.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.